Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
НОВИНИ

Doing Music: новий подкаст про музичні ідеї від Ableton

Артисти розповідають, як вони шукають нові стрижні для своєї музики

  • ТЕКСТ: РЕДАКЦІЯ | ФОТО: ABLETON
  • 13 June 2024
Doing Music: новий подкаст про музичні ідеї від Ableton

Сьогодні компанія Ableton запустила нову серію подкастів під назвою Doing Music, яка досліджує методи та стратегії митців в генерації музичних ідей. У кожному епізоді ведучий Крейг Шуфтан бере інтерв'ю в артистів про практичні підходи, які вони використовують для продукування концепцій у своїй роботі, і намагається розвінчати міф про те, що креативність — це те, що притаманно одним, а іншим — ні.

Doing Music стартував одразу із трьох епізодів за участі: головної сенсації минулого року на електронній сцені — продюсерки та вокалістки Sofia Kourtesis, учасника продакшен-колективу Equiknoxx — Gavsborg, та DIY-апологета Cavetown.

Це подкаст для всіх, хто цікавиться музикою. Слухачі почують інсайти від митців про те, як вони залишаються активними у своїй творчій сфері, і зможуть сформувати власний практичний інструментарій, аби надихатися та втілювати нові ідеї. Гуманність та приземленість гарантують більше зиску, аніж холодна абстрактність та відстороненість «Окольних стратегій» Браяна Іно.

Наступні епізоди Doing Music виходитимуть кожні два тижні і будуть доступні на всіх подкаст-платформах. Підписатись можна тут.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…