Пошук Меню
Головна Останні Новини Меню
ПОДІЇ

МЕХАНІКА повертається: чого чекати від вечірки?

Нова локація та 11 диджеїв

  • Текст: Редакція | Фото: Надано промоутером
  • 10 July 2024
МЕХАНІКА повертається: чого чекати від вечірки?

13 липня на території ВДНГ (Павільйон #9) пройде вечірка МЕХАНІКА, яка вже давно зарекомендувала себе якісним техно та унікальною атмосферою. Квитки доступні тут.

Засновник проєкту Роман Торак, більш відомий для публіки як Relyve, розповів Mixmag Україна, що цього разу вечірка виходить на новий рівень, подія буде значно масштабнішою за попередні. Захід відбудеться у великому ангарі за участі 11 досвідчених артистів, а хедлайнером стане гість з Франції — Rorganic. Серед українських артистів зіграють: Recid (диджей, продюсер, резидент клубу ∄), Ana B (артистка, що відома виступами в таких клубах як Printworks, Basement та на платформах Hör, Rinse), Kichi Kazuko (продюсерка, диджейка, резидентка промо-групи Dots та власниця лейблу Kazuko Music), Relyve (продюсер, диджей, артист лейблу NineTimesNine) та інші.

МЕХАНІКА почалася як святкування дня народження засновника, на той момент масштабних цілей ніхто й уявити не міг. Як показує практика, саме так починаються найатмосферніші події. «Спочатку я не ставив перед собою грандіозних цілей, просто хотів зробити "birthday party", так би мовити, а далі все пішло-поїхало — у результаті перетворившись на один з найбільших рейв-івентів в Україні, менш ніж за 2 роки», — продовжує Роман. За що люди приходять на МЕХАНІКУ, так це за атмосферою. «Її створюють не лише правила, світло та звучання, а перш за все, наші відвідувачі».

Також на вечірках диджеї завжди знаходяться всередині натовпу, як рівнозначні елементи одного механізму, створюючи синергію на танцмайданчику, що нагадує дикі танці навколо вогнища, де артист і є цим вогнем, запалюючи всіх довкола.

Завантажити наступну статтю
Завантаження…
Завантаження…